Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Zum Wines exista din 2016, anul in care jobul Alinei Chiticaru, de la firma care importa diverse bauturi din Italia, a disparut, o data cu firma. Alina apucase insa sa se indragosteasca de vinurile prosecco, asa ca decizia de a continua, pe cont propriu, a venit natural.

Prosecco este un vin italian spumant, alb, sec sau extra sec. Este comparat adesea cu sampania, insa modul in care se prepara, cat si soiul de struguri utilizati sunt diferiti. Spre deosebire de sampanie, prosecco se produce prin metoda fermentare in cisterne speciale, presurizate, din inox, si nu in sticle, asa cum este cazul la sampanie. Asa se obtine un vin spumant gustos, racoritor, perfect pentru dupa-amiezele toride de vara, si care poate fi spumante sau frizzante (mai putin acidulat). in plus, prosecco poate fi consumat la scurt timp dupa imbuteliere, nu ca sampania, care trebuie invechita cativa ani inainte de consum.

Au urmat cursuri, cercetari de piata, multe emailuri si multe intalniri, iar acum Zum Wines este un brand pe care ai vrea sa-l ai alaturi atunci cand organizezi un eveniment sau trebuie sa faci daruri sofisticate.

Nu pot sa-ti spun niste branduri anume, pentru ca eu nu actionez ca un importator orientat doar spre profit. Aduc doar vinuri pe care le cunosc si care-mi plac. Mi-am propus sa nu ajung niciodata sa recomand cuiva o bautura doar ca sa-mi fac eu targetul”, povesteste Alina.

Momentan, Zum Wines are parteneri care ii cumpara vinurile (localuri si magazine specializate), dar core-ul businessului vine din cadouri personalizate. Daca vrei sa le vezi, sau daca vrei sa gusti unul din vinurile prosecco alese din Italia de Alina, vino pe 6 septembrie, ora 19.00, la Galeria Alexandra’s. Picturile lui Razvan Stanciu, si bijuteriile Salba Mariei le vor sta alaturi, la o noua Gala ROCAT, sustinuta, ca de fiecare data, de Aqua Carpatica.

Citeste mai multe despre eveniment aici: ROCAT 13, pe 6 septembrie, cu Razvan Stanciu Art, Salba Mariei si Zum Wines

Citeste si Ce este ROCAT?