Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Veioză din alamă cu matase

445,00 

1 în stoc

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

O veioză din alamă, cu abajur din piele și șnur de mătase, care poate decora spectaculos un birou de manager sau o resedinta luxoasa.

Sistemele de iluminare a locuintei s-au schimbat enorm de-a lungul istoriei. Inainte de 1800 sursele de lumina folosite in locuinte erau torte, lumanari sau lampi. Faceau fum, exista un risc mare de incendiu iar lumina era foarte slaba. Pe masura ce erau descoperite noi tehnologii aceste lampi au inceput sa fie tot mai elaborate si mai eficiente, devenind un simbol al bogatiei si statutului social. Materialele din care erau confectionate s-au schimbat, de la piatra trecandu-se la scoici, lut, bronz, fier si in final otel sau metale pretioase. Lumanarile au inceput sa fie folosite in jurul anului 3000 I Hr. Seul a fost inlocuit cu ceara in secolele XVII-XVIII. Fabricarea lămpilor electrice si a veiozelor a început în perioadă următoare descoperirii becului incandescent. 

Alama este unul dintre cele mai vechi aliaje descoperite de catre om si inca din vremuri indepartate a fost folosita in special pentru realizarea obiectelor decorative, a vaselor, a instrumentelor muzicale de suflat si a bijuteriilor. Alama este un aliaj din cupru si zinc in diverse proportii, galben-auriu, maleabil, ductil, usor de prelucrat. Alama galbena poate contine pana la 80% cupru. Alama seamana cu aurul si a devenit foarte populara.

Categorie: Etichete: , , , , , , , ,