Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Set sfeșnice, rame și ceas de șemineu

2.363,00 

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

Ceasurile de șemineu sunt, de regulă, niște piese decorative excepționale iar atunci când sunt însoțite de sfeșnice de mari dimensiuni și rame foto sofisticate, impresia este extrem de puternică.

Șemineul este urmașul vetrelor de foc săpate direct în pământ și amenajate cu pietre în locuințe. În formă sa actuală, cu coș de evacuare a fumului, șemineul există din secolul 11. Evoluția șemineului a făcut un salt major când Benjamin Franklin a pus la punct o camera de convectie pentru seminee care a îmbunătățit randamentul de căldură emisă în cameră. Acum, șemineul se compune dintr-o vatră pentru combustibil, o gură de alimentare – poartă prin care se introduc lemnele și iese căldură spre cameră, o placă de radiație, coșul de fum și clapeta de tiraj.

Vezi și celelalte produse din sectiunea Orologerie.

Categorie: Etichete: , , , , , , , , , ,