Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Casetă tip poșetă, din argint și foița de aur

52,00 

1 în stoc

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

Dacă dorești să păstrezi medicamentele în siguranță, la îndemână și cu stil, îți recomandăm această casetă de medicamente în formă de poșetă, din argint și foița de aur în interior.

Argintul are calități terapeutice recunoscute încă din cele mai vechi timpuri. La ospețele domnești băutura se servea în cupe din argint. În casele boierești apa se ținea în vase făcute din acest metal, la fel ca și tacâmurile. În prezent, instalațiile cele mai performanțe de purificare a apei conțin filtre și alte componente din argint, pentru cv argintul distruge aproximativ 650 de viruși și bacterii și elimină mirosurile neplăcute. O aplicație modernă a argintului este utilizarea sa, în diverse forme, în obiectele textile. Medicina utilizează și ea argintul care are, de asemenea, multiple aplicații – instrumente sau părți din instrumentele medicale, dar și tratamente. Iată doar câteva motive pentru care îți recomandăm să achiziționezi această cutie de medicamente din argint.  Îți poți ține medicamentele într-un mediu sigur și mereu la îndemână. Datorită dimensiunilor reduse o poți purta în buzunar sau în poșetă. Nu in ultimul rând, este mai mult decât un obiect util, este un obiect de artă.

Categorie: Etichete: , , , , , , , ,