Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Galina Vieru – ”La poalele veșniciei”

700,00 

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

Pictura ”La poalele veșniciei”, de Galina Vieru, nu spune multe despre autoare. Galina Vieru s-a născut in 1983, în satul Puțintei, raionul Orhei din Republica Moldova si e un artist complet. A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”, Facultatea Arte Plastice și Design si are un master in arte plastice. A predat Educatie Plastica la un liceu din Chișinău, si Design la Școala „Univers Moldova”. Este este lector la Universitatea „Perspectiva INT”, catedra Design Vestimentar. În calitate de artist plastic, a participat la mai multe expoziții de grup, dar a avut și expoziții personale. Si publică versuri.

„Pictura mea are o alură lirică, o nuanță de romantism, reprezentând în cea mai mare parte peisaje realiste sau stilizate, naturi statice, abstracții, nud etc., fiind realizate în ulei-pânză. În lucrările mele gama cromatică este destul de largă, predominând culorile calde. Am îndrăgit foarte mult transparența acuarelei, ușurimea pastelului și eleganța graficii. Îmi place să fac pictură în poezie și poezie în pictură”.
Expoziții personale:
– „Sonata luminii”, la Biblioteca Națională a Republicii Moldova
– „Note de suflet” la Consulatul României din Chisinau.

Are lucrări în colecții particulare în R. Moldova, Italia, Turcia, Germania, Rusia, Portugalia, Grecia și Franța.

Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,