Selectează o Pagină
Meniu
Inchide

Mihai Perca – “Gemeni”

500,00 

Locuiește și activează în România. Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, absolvent al Academiei de Arte „Ioan Andreescu”, România

Expoziții relevante: Belgia, Franța, Germania, România, Ungaria,

Lucrări în colecții publice: Moldova, România,

Lucrări în colecții private: Franţa, Germania, România, SUA

Celebra teorie “Copilul desenează ceea ce știe și nu ceea ce vede” este statutară demersului artistic a lui Mihai Perca.

Dar, pentru că Mihai Perca a devenit conform legii diferențierii, un pictor ce și-a însușit toate elementele perceptuale reprezentărilor lui vizuale, ne obligă la o înțelegere bazată pe concepte „abstracte”. Pictorul folosește o mulțime de elemente pentru a configura, de cele mai multe ori, structuri informe care, cu ajutorul unor construcții mentale, instituie sensuri. Fiind un povestitor, are nevoie de un spațiu în care trăirile proprii, de care este adînc impresionat, să capete semnificații. O tehnică artistică le poate face tangibile. Mihai Perca alege, desenul, culoarea, lumina, titlurile date lucrărilor, pentru a inventa un mod de reprezentare a lumii fizice și mentale.

3 luni
6 luni
9 luni
12 luni

Toate lucrările vândute de Galeria Alexandra’s ajung la client însoțite de certificat de autenticitate. Puteți cumpăra această lucrare și în rate, astfel încât va invităm să folosiți simulatorul alăturat. Pentru orice alte informații va stăm la dispoziție la office@alexandra-s.com.

Categorie: Etichete: , , , , , , , , , , , ,